Google vs. Kumo

2009.03.09. 11:15

   A Microsoft nem adja fel egykönnyen... a Windows Live Search befuccsolt, ezért hát a pletykák szerint hamarosan kijön a Kumo!

  "A Microsoft a héten elkezdi online keresőszolgáltatása továbbfejlesztett változatának belső tesztelését – szivárgott ki a hír egy, az alkalmazottaknak küldött e-mail nyomán, melyet elsőként a The Wall Street Journal blogja tett közzé.

  E levélben Satya Nadella, a Microsoft online tevékenységekért felelős alelnöke szólítja fel a vállalat kiválasztott dolgozóit az új kereső használatára, s visszajelzések küldésére. A Kumo.com kódnév (sőt: talán terméknév) alatt futó projekt bevallott célja, hogy behozzák a Google mögötti lemaradásukat e téren, mivel a Windows Live Search sem tudásában, sem elterjedtségében nem képes egyelőre felvenni a versenyt a világ legnépszerűbb keresőjével."

   A kumo egy japán szó, kiejtésétől függően két jelentéssel bír.
  kumo-cloud
Jelenthet felhőt:
 
  kumo-spider
illetve pókot:
 


  Hát én tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudja majd felvenni a versenyt a Google-lel, de az alábbi kép alapján ígéretesnek tűnik.

kumo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvia5.blog.hu/api/trackback/id/tr10989654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása