"TalkingAboutWindows.com névvel startot vett a Microsoft új operációs rendszerének hivatalos honlapja; a nyilvánvalóan szoftverfejlesztőknek és egyéb IT-szakembereknek szánt weboldalon néhány Redmond-beli videót, blogbejegyzést, a termékkel kapcsolatos kérdést és választ hívhatunk elő a megfelelő menüpontok segítségével. Ha kedvünk tartja, pár perces felvételek erejéig megszólaltathatjuk a Windows 7 néhány fejlesztőmérnökét, majd az elmondottakhoz hozzászólhatunk a fórumban. A témakörök az operációs rendszer magjától kezdve a biztonsági kérdéseken át az energiahatékonyságig többféle kérdéskört is felölelnek."

   A Windows 7 kiadásra jelölt (RC) változata május 5-étől, keddtől lesz letölthető a nagyközönség számára, s e verzió egy éven át használható legálisan. Ugyanakkor a szokásos eljárás szerint az MSDN és a TechNet előfizetői már április 30-a óta hozzáférhettek a programhoz – s igyekeztek is, mivel a hírek szerint akkora volt az érdeklődés, hogy a Microsoft szerverei nem bírták a terhelést, és átmenetileg elérhetetlenné váltak.

     Jó szórakozást mindenkinek az új Windows-hoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://sylvia5.blog.hu/api/trackback/id/tr11099348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása